KÜÇÜKÇEKMECE ÖRGÜT EMEKÇİLERİNİN İSİMLERİ BELLEK ÇINARINA ASILDI

20.08.2022

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu; CHP İstanbul İl Yöneticileri, Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve hayatını kaybeden Küçükçekmece örgüt emekçilerinin aileleri ile birlikte örgüt emekçilerinden Hasan Hüseyin Türkeş'in vefatının yıl dönümünde CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene katıldı.

Partinin geçmişi ve geleceği arasında güçlü bir bağ kurmayı hedefleyerek oluşturulan Bellek Çınarı’nın yapraklarına CHP’ye emek veren ve vefat eden isimler, törene katılan aile yakınlarıyla birlikte asıldı. Vefat eden Küçükçekmece Örgüt Emekçilerinden; Hasan Hüseyin Türkeş, Mete Tunçalp, Faik Özöney, Mehmet Celep, Şahin Çengel, Özlem Zeybey, Dursun Kızılırmak, Ali Albayrak, Mahmut Kotancı, Derviş Aydoğan, Eşref Gençtürk ve Nurettin Şen’in isimlerinin yazılı olduğu yapraklar CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Küçükçekmece İlçe Başkanı Turgay Özcan ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi tarafından Bellek Ağacı’na asıldı.

KÜÇÜKÇEKMECE ÖRGÜT EMEKÇİLERİNİN İSİMLERİ BELLEK AĞACINA ASILDI