CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da

24.06.2022

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekilleri ile birlikte İBB’nin İstanbulluların hizmetine sunacağı Arnavutköy Kültür Spor Eğitim ve Yaşam Merkezi’nde sürdürülen çalışmaları inceledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliğiyle alt yapı ve sahil düzenleme çalışmalarının sürdüğü Büyükçekmece Kordonboyu’nda incelemelerde bulunduktan sonra Beylikdüzü Yaşam Vadisi’ni ziyaret ederek ıslah çalışmaları hakkında bilgi aldı, Yaşam Bahçesi’ni gezdi ve vatandaşlarımız ile bir araya geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonra durağı ise CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ile birlikte ziyaret ettiği Galeri Beylikdüzü’nde ilk açılan sergi olan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koleksiyonunu paylaştığı sergi oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da