CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afet Bölgesi Adana’da

07.02.2023

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem felaketinden etkilenen Adana’yı ziyaret etti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na; CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Gülizar Biçer Karaca, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile CHP Milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Orhan Sümer, Burak Erbay, Levent Gök eşlik etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde toplantı yaparak yürütülen çalışmaları hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, daha sonra enkaz alanında da incelemelerde bulundu.

Enkazın altından sesler geldiğini söyleyen görevli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na; “Genel anlamda 32 tane cenazemiz çıktı. Şu ana kadar yaşayan 2 kişi çıkarttık, çalışmalar devam ediyor, sesler geliyor. Küçük bir kız çocuğu sesi geliyor. Yaklaşık 30 kişinin daha içeride olduğunu tahmin ediyoruz” dedi.

Görevliden bilgi aldıktan sonra geçmiş olsun dileklerini ileten Kılıçdaroğlu’nun Adana afet bölgesi ziyaretinin ardından Hatay’a geçmesi bekleniyor.

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU, AFET BÖLGESİ ADANA’DA